top of page

Filip Michiels

FOUNDER

Filip Michiels (°1970) is een ingenieur computerwetenschappen, die gedreven wordt door hoe de samenwerking van mens en techniek bedrijven vooruit kan brengen. Het is niet de technologie an sich, maar wel de gepaste inzet ervan door de mensen in een bedrijf die voor een succesformule zorgt. Filip heeft meer dan 25jaar ervaring in zowel nationale als internationale bedrijven, in zeer verscheidene sectoren als Chief Information Officer. In 2019 werd hij door het toonaangevende technologie magazine Datanews dan ook uitgeroepen als CIO of the year in België. Filip heeft bovendien actieve ervaring als bestuurder van verschillende dienstverlenende bedrijven. In zijn vrije tijd is hij een fervent muziekliefhebber en fietser.

FilipMichiels_EmyElleboog_05_edited_edit

Sien Jans

PARTNER

Sien Jans (°1990), is naast event manager, een toegewijde,  Executive Assistant met meer dan 5 jaar ervaring in een multinational setting.

Recent heeft Sien zich gespecialiseerd in het maken van web shops en
websites 
met als doel zowel de kleinere als grote bedrijven te helpen met het opzetten van een digitaal visitekaartje om zo het hoofd te bieden aan de online competitie. Naast professionele gedrevenheid, is Sien kunstliefhebber en fervente sportster. 

Profile CV.jpg
bottom of page