top of page

MENU

Over fensco

Form follows function

Je merk of bedrijf versterken in het digitale landschap?
‍Met een sterke visie, de technische know-how en een scherp oog voor grafisch design - Niet out-of-the-box, maar DIFFERENT, gaan wij op zoek naar de onontdekte mogelijkheden voor je bedrijf en je klanten.

Onze expertise

Is jouw organisatie klaar voor de digitale toekomst? Met technologie en datagedreven inzichten realiseren we duurzame groei samen  met innovatieve tools en een agile manier van werken.

Strategie

01

Bij ons begint alles bij creativiteit.  Om de brug te slaan tussen de logica van de strategie en de magie van het merk gebruiken we creatief design. Hiermee creëren we merken die herkenbaar, relevanter en impactvoller zijn.

Creatie

02

Wij geven je digitale aanwezigheid een boost.  Van merkbekendheid tot relevante leads.

Online marketing

03

Van eenvoudige websites tot webshops. fensco helpt je om jouw bedrijf te laten groeien door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Onze strategische aanpak richt zich op het identificeren van de juiste platformen voor jouw bedrijf en het synchroniseren van data om alles te automatiseren.

Technologie

04

Wij zijn gespecialiseerd in elk aspect van evenementen, van het ontwerpen van uitnodigingen die de toon zetten, tot het strategisch inzetten van digitale marketing om de buzz te vergroten. Met oog voor perfectie en passie voor innovatie staan wij garant voor de succesvolle realisatie van uw evenement.

Events

05

Wij werken voor klanten uit allerlei branches. Van start-up tot kleine of grote onderneming.

Deze klanten gingen jou reeds voor

bottom of page